BRMT LEVEL I

BRMT LEVEL I

BRMT WORKSHOP | BLOMBERG RHYTHMIC MOVEMENT TRAINING

Wat is BRMT?

BRMT – Blomberg Rhythmic Movement Training is een methode, ontwikkeld door Harald Blomberg. Het helpt kinderen met motoriek, leren, aandacht- en concentratieproblemen en autisme, en volwassenen helpt bij een breed scala aan klachten.

Blomberg Rhythmic Movement Training is een holistische methode die gebaseerd is op de vroegste bewegingen van baby’s en de natuurlijke ritmes die zich tijdens hun ontwikkeling voordoen. De Zweedse Kerstin Linde bestudeerde deze bewegingen en maakte ze geschikt voor lichaamstraining.

Harald Blomberg heeft op basis hiervan de Rhythmic Movement Training ontwikkeld.

Geschikt voor iedereen die hulp nodig heeft om fysiek, emotioneel en mentaal in balans te komen.

Door het leren en begrijpen van de reflexpatronen en ritmische bewegingen, kunnen we meer organische, natuurlijke bewegingspatronen vinden, en zo naar de oorzaak van de problemen in het lichaam gaan. 

BRMT workshop in Bilthoven

BRMT- consultants Prune Martinez en Nelly Harmse, beiden opgeleid door Dr. Harald Blomberg en Maria Franzen hebben praktische kennis en ervaring en een grondig theoretisch inzicht in de methode. Zij verzorgen op 7 en 8 december 2019 een leuke en leerzame workshop in Bilthoven. Meld je hier aan en doe mee!